Egy fogyás története: 35 kilót adott le önsanyargatás nélkül Hatalmas egér fogyás

Fogyókúrás egér, A kudarc oka: fogyás öröm nélkül

Tartalom

  A kudarc oka: fogyás öröm nélkül [origo] Az érzelmek megcélozása segíthetne a túlsúly elleni küzdelemben - állítja egy amerikai tudós.

  zsírvesztés hd

  A kutató vizsgálataiban egerek örömközpontján keresztül sikerült megállítani a hízást. Az elhízottsággal foglalkozó kutatók legnagyobb része főleg az emberi test energia- és zsírtartalékainak állapotára összpontosít.

  A legtöbb visszaeső fogyókúrás azonban tudja, hogy a szervezet energiaigénye mellett a szokások és a vágyak talán még fontosabb szerepet játszanak az elhízásban.

  Stressz teszt A tudósok által kifejlesztett új, mesterséges hormon hatása a glucanon és GLP-1 Glucanon-Like-Peptide-1 elnevezésű természetes hormonokéval egyezik meg, amelyek a szervezet cukor-anyagcseréjét szabályozzák. Az új anyagot a kutatók hetente egyszer fecskendezték a kísérletben résztvevő rágcsálók szervezetébe, amelyek már az első héten óriási — testsúlyuk 25 százalékának megfelelő — fogyás t produkáltak.

  A vizsgálat során először opioidmolekulákat juttattak az egerek szervezetébe, mire azok a szokásos zsírmennyiség hatszorosát fogyasztották el. A fájdalomcsillapításban döntő szerepet játszó, fogyókúrás egér opioid-receptorok mind a központi- mind perifériás idegrendszerben megtalálhatók, és más hormon- és neurotranszmitter-receptorokhoz hasonlóan a sejtmembránban helyezkednek el.

  fogyás bél mikrobiom

  A gyógyszergyártók még ma sem szentelnek kellő figyelmet az agynak, pedig a megoldás kulcsa - mint mindig - most is ott rejtőzik". Egyensúlyban A szokások szerepe tényleg túlszárnyalhatja az éhség hatását - fejezi ki egyetértését Randy Seeley elhízáskutató, a Cincinnati Egyetem Ohio munkatársa. Ám a telítettség és a fogyókúrás egér érzése is fontos szerepet játszanak a testsúlyunk szabályozásában.

  Táplálkozásunkat és testsúlyunkat az agy ugyanis a vércukor- és hormonszintre adott válaszként irányítja.

  Az energiafogyasztás és a táplálékbevitel kiegyensúlyozása nagy pontossággal történik. Ha valaki egy év alatt fél kilót hízik, mindössze kalóriával fogyasztott a fogyás szerkesztőségének megszállottsága a kelleténél az egész éves kalóriás bevitelhez képest.

  Súlycsökkenés: Az egerek vegyi anyaggal csökkentik a súlyukat V. Nemzet és világ Lee Bowman, a Scripps Howard hírszolgálat - A Johns Hopkins Egyetem kutatói találtak egy olyan vegyületet, amely az injekció beadása után 20 percen belül eltünteti az egerek érdeklődését az élelmiszerek iránt. Az anyag az éhgyomorra hasonló súlycsökkenést okoz az egereknél, de nyilvánvalóan nem mérgező a rágcsálókra. Amit találtunk, az az agy egyik fő útja, amelyet a test természetesen használ az étvágy szabályozásában, legalábbis egereknél" - mondta fogyókúrás egér.

  De amint valaki fogyókúrás egér lesz, a test alkalmazkodik az új állapothoz, és ettől kezdve ellenáll még a fogyókúra gondolatának is. A tanácskozás részvevői közül sokan egyetértettek abban, hogy kevesebbet enni és többet mozogni: ez a legegyszerűbb fogyókúrás egér a fogyásnak.

  De ha ez a módszer valakinél nem működik, "előbb-utóbb a neurológusoknak kell valamilyen kezeléssel előállniuk" - jósolja Seeley.

  a fogyás két hét után leállt