A gyermekkori elhízás kezelése szöveges üzenetekkel és egészségügyi coachinggal

Hvma fogyás

Tartalom

  hvma fogyás

  Kezdőlap A gyermekkori elhízás elleni küzdelem szöveges üzenetekkel és egészségügyi coachinggal A Harvard Vanguard Medical Associates és a MassGeneral Hvma fogyás kutatói által kifejlesztett új kutatás szerint a klinikai ellátás és a közösségi erőforrások összekapcsolása minden bizonnyal elősegíti a gyermekek súlyának kezelését. E kutatás szerint a gyermekkori elhízás szöveges üzenetekkel és egészségügyi edzéssel kezelhető.

  A gyermekkori elhízás kezelése szöveges üzenetekkel és egészségügyi coachinggal Amint arról a JAMA Pediatrics beszámolt, a két beavatkozás, amely összekapcsolta a klinikai ellátást a közösségi forrásokkal, segített a túlsúlyos vagy elhízott gyermekeknél a legfontosabb egészségügyi hvma fogyás javításában.

  hvma fogyás

  Mindkét program nemcsak a BMI-t testtömeg-indexet javította a résztvevőkben; ugyanakkor növelte a szülők tudatát abban, hogy most már rendelkeznek információval, sőt forrásokkal gyermekük elhízási problémájának kezelésére. A vizsgálatba2 és 12 év közötti gyermek vett részt. Ezeknek a gyermekeknek a BMI-je túlsúlyos vagy elhízott tartományban volt.

  hvma fogyás

  Ezenkívül a gyermekeket véletlenszerűen két fokozott alapellátás EPC és EPCPC csoport egyikébe sorolták, amelyek egyike magában foglalta az egészségügyi edzést.