BORLAP

  Untitled Document

VÖRÖSBOROK

EXLUSIVE CABERNET SAUVIGNON

 

Rust En Vrede Pincészet
Cabernet Sauvignon (Dél-Afrika)   2011

0,75 l / 15900,-
Dél-Afrika egyik első számú vörösbor termelőjének Cabernet Sauvignon bora. Testessége és komplexitása tükrözi a Stellen bosch vidék egyediségét. Mély rubin vörös színe mellett, aromatikájában dominálnak a dohányos aromák, keveredve némi finom karamelles érintéssel.
 

Michael David Pincészet
Earthquake Cabernet Sauvignon (Kalifornia)   2012

0,75 l / 15900,-
Színesötét, mint a tinta, illatát a lédús fekete cseresznye valamint kakaó és medvecukor bolondítják. Kóstolva megkapóan gyümölcsös és selymes. Savai tökéletesen integrálódtak érett puha tanninjaival. Gyönyörű kerek csodálatosan egyensúlyos borköltemény.
 

Vina Alicia Pincészet
Cabernet Sauvignon (Argentina)   2008

0,75 l / 19500,-
Sötét színű rubin vörös bor, kitűnő struktúrával és tökéletes egyensúllyal. Magávalragadó illatában fekete gyümölcsök garmadája, medvecukor és határozott ásványosság. Kóstolva rendkívül sűrű szövésű mégis üdítően lédús, a termőhelyre jellemzően némileg palás, tűzköves korttyal kényeztet, melyben a menta is felfedezhető. Bár még élete derekán jár, tanninjai mégis selymesek betöltik a szájat. Utóize határozott hosszú és emlékezetes. Tökéletes választás véres vagy közepesen sült marhahúsok mellé.
 

Stag’s Leap Pincészet
Cabernet Sauvignon - Cask 23 (USA)   2009

0,75 l / 59900,-
Izgalmas aromák összetett sorozata, melyben érett piros bogyós gyümölcsök ízei is dominálnak. A borban fekete ribizli, csokoládé és a karamell, bársonyos textúrával, finom tanninokkal, kellemes fűszerességgel vannak jelen. Simogató édes csersavai kitöltik a szájat és mokkás, fekete teás aromákkal búcsúznak egy végtelen kortyban összefonódva. New-York steak és rib eye kitűnő kísérője lehet.
 
La Pampa steakhouse
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 21.
Asztalfoglalás
  Telefon: +36 (1) 354 1444
Fax: +36 (1) 301 00 13
E-mail: info@lapampa.hu
| RÓLUNK | ASZTALFOGLALÁS | ÉTLAP | ITALLAP | BORLAP | KÉPEK | ELÉRHETŐSÉG |