ÉTLAP

Az ételek kíváló minőségét Papp Gábor konyhafőnök garantálja!

A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díját számolunk!

 

ANGUS MARHÁBÓL KÉSZÜLT KÜLÖNLEGESSÉGEK

Steak Mix6790.-Ft

Változatos összeállítás a ház magas minőségű húsaiból (Tenderloin steak(130g), újzélandi báránygerinc(180g), sertés (120g) )

Surf & Turf9890.-Ft

Klasszikus amerikai ételkombináció, mely egy omlós bélszínszelet (200g) és óriás garnéla farok (130g) érdekes párosítása, vajmártással

Salteado Matador5990.-Ft

Nyársra fűzött angus bélszín kockák, kaliforniai paprikával, hagymával

Angus Burger2990.-Ft

Angus marhából készített klasszikus hamburger sült krumplival

Wagyu Burger4990.-Ft

Libamájjal6990.-Ft

Klasszikus hamburger 20 dkg Wagyu húsból

Gaucho Steak6490.-Ft

Bélszínérmék serrano sonkás tejszínes erdei gombamártásban, sajttal töltött rösztivel

Lomo Bariloche6490.-Ft

Bélszín érmék konyakos erdei gombás raguval körítve burgonyakrokettel

Bélszíncsíkok "Godet"6490.-Ft

Csíkokra vágott bélszín konyakos mandarinmártásban, sajttal töltött rösztivel

Bélszíncsíkok "Roble"6490.-Ft

Csíkokra vágott bélszín fehérboros zöldbors mártásban, jázmin rizzsel

 
La Pampa steakhouse
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 21.
Asztalfoglalás
  Telefon: +36 (1) 354 1444
Fax: +36 (1) 301 00 13
E-mail: info@lapampa.hu
| RÓLUNK | ASZTALFOGLALÁS | ÉTLAP | ITALLAP | BORLAP | KÉPEK | ELÉRHETŐSÉG |