ÉTLAP

Az ételek kíváló minőségét Papp Gábor konyhafőnök garantálja!

A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díját számolunk!

 

ANGUS MARHÁBÓL KÉSZÜLT STEAK-ek

Rib-Eye Steak

200g: 4390.-Ft 320g: 6990.-Ft 480g: 10490.-Ft

Zsírban gazdag telített ízvilágú steak szelet, amely nem véletlenül az amerikai steakfogyasztók egyik kedvence.

N.Y. Strip

200g: 4390.-Ft 320g: 6990.-Ft 480g: 10490.-Ft

A hátszín zsírral átszőtt, ízletes része.

Sirloin Steak

200g: 4390.-Ft 320g: 6990.-Ft 480g: 10490.-Ft

Tipikusan sovány, lédús hátszín szelet, melyet egy vékony zsírréteg tesz még ízletesebbé

Rump-Steak

200g: 3300.-Ft 320g: 5290.-Ft 480g: 7920.-Ft

Az Angus marha fartő részéből készített steak különlegesség

Amerikai marha oldalas350g: 5990.-Ft

T-Bone Steak 550g: 10490.-Ft

A T-Bone egy olyan különleges, csontos steak, amely magába foglalja a hátszínt és a vajpuha bélszínt

Porterhouse Steak /min 900g/ 10g: 230.-Ft

Ez a hatalmas steak tartalmaz egy egész hátszín és bélszín szeletet.

La Pampa Steak 550g: 10900.-Ft

A steakek királya, mely a marha legzamatosabb részéből készül

ELKÉSZÍTÉSI MÓDOK

  • Blue
  • Rare - véres
  • Medium-rare - közepesen véres
  • Medium - félig sült, közepe rózsaszín
  • Medium-well - közepesnél jobban sült, enyhén rózsaszín
  • Well done - jól átsült
  • Butterfly

 

Az Angus marha eredete

Kolumbus Kristóf idejéig vezethető vissza, amikor is a spanyol Longhorn, hosszúszarvú marhákat hajóval szállították az Atlanti óceánon át az Új Világba. Az idők folyamán a dél-amerikai csordákat keresztezték az angol Hereford és a skót Aberdeen Angus fajtával, melyek jól ismertek ellenálló képességükről és húsuk minőségéről. Ezen húsmarhák zöme Argentína Pampas tartományában nevelkedik, amit Dél-Amerika éléskamrájának is neveznek. A hatalmas, nyílt legelőterületeken a marhákat egész évben szabadon tartják. Ez biztosítja az általunk elkészített argentín steakek különleges ízét és puhaságát.

 
La Pampa steakhouse
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 21.
Asztalfoglalás
  Telefon: +36 (1) 354 1444
Fax: +36 (1) 301 00 13
E-mail: info@lapampa.hu
| RÓLUNK | ASZTALFOGLALÁS | ÉTLAP | ITALLAP | BORLAP | KÉPEK | ELÉRHETŐSÉG |