ÉTLAP

Az ételek kíváló minőségét Papp Gábor konyhafőnök garantálja!

A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díját számolunk!

 

HIDEG ELŐÉTELEK

Libamáj brülée lilahagyma lekvárral1890.-Ft

Carpaccio de Lomo2890.-Ft

Dél-Amerikai fűszerekkel ízesített, olajos pácban érlelt hajszálvékonyra szeletelt Angus bélszín

Angus tatárbeefsteak3490.-Ft

Jamones Ibericos3490.-Ft

Kizárólag makkon nevelt ibériai mangalica egészben érlelt ízletes sonkája, friss fehér kenyérrel

Iberico kóstoló tál2690.-Ft

Baconbe göngyölt tigrisrák coctail dresszinggel2490.-Ft

Tabla de Quesos2490.-Ft

4 különféle sajtból összeállított tál, friss gyümölcsökkel, dióval

 
La Pampa steakhouse
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 21.
Asztalfoglalás
  Telefon: +36 (1) 354 1444
Fax: +36 (1) 301 00 13
E-mail: info@lapampa.hu
| RÓLUNK | ASZTALFOGLALÁS | ÉTLAP | ITALLAP | BORLAP | KÉPEK | ELÉRHETŐSÉG |