Ez a nő 206 kg-t fogyott le! Felismerhetetlen lett a fogyás után, ezt nézd, nagyon durva

Nikki fogyni. Élet kiló felett / Mi történt velük?: Nikki

Hogyan lehet fogyni az anya?

Ez a nő kg-t fogyott le! Felismerhetetlen lett a fogyás után, ezt nézd, nagyon durva!

nikki fogyni

Képzeld el, hogy több, mint kg-os vagy, nehezen jársz, az úszás és az egyenes állás, a lehajolás pedig nehezen elviselhető. Ez volt a valósága a múltban Nikki Websternek is.

A testemet rettenetesen fájdalmas volt elviselni, utáltam.

LAPOS HAS 1 HÉT ALATT? * Tippek! * Andi*

Azt mondtam magamnak, hogy az ételfüggőségemmel megölöm magam. Miután Nikki felismerte, hogy mennyire veszélyes mértékű az elhízottsága, beleegyezett abba, hogy Texasba költözzön, így közelebb lehetett az orvosához, Dr. Ő egy olyan orvos, aki a súlyosan elhízott páciensekre specializálódott.

Anya kell fogyni

Nikki remélte, hogy a súlycsökkentő műtét lesz a válasz a problémáira, de ehhez több sebészeti beavatkozásra volt szükség. Az orvosok elmondták neki, hogy legalább 23 kg-t le kell adnia önerejéből, hogy elvégezhessék rajta a műtétet.

  • Devon rachel fogyás
  • 2 év életmódváltás után ugyanannyi kilót nyom, de teljesen máshogy néz ki ez a blogger | nlc
  • Re stílus zsírégető

Nikki-nek ez kevesebb, mint 3 hónap alatt sikerült, így megcsinálták a gyomor bypass-t. Nikki nagyon aggódott, hogy rossz szokásai visszatérnek és újra súlyt fog felszedni, ugyanakkor a műtéttel járó kockázatok is aggasztották.

Ezek a nők bizonyítják, hogy fogyás nélkül is át lehet alakulni – fotók

Ez letaglózott. Ennek ellenére mégis belevágott az operációba Szerencsére sikerrel jártak és az elkövetkező év egy hihetetlen időszak volt a számára. Egy év alatt 90 kg-ot adott le. Az előtte-utána fotók is magukért beszélnek.

Hatalmasat villantott a szépséges Nikki Reed

Nikki ma már egy teljesen más ember. Ahhoz, hogy súlyos elhízásának gyökerét kitépje, Nikki-nek még mélyebbre kellett ásnia.

Kapcsolatba lépett egy terapeutával, akinek segítségével sikerült elérnie, hogy ne térjen vissza régi rossz szokásaihoz. Az orvosa bőreltávolító műtétet is javasolt neki, amelyen a feleslegessé vélt bőrtől megszabadulhatott.

nikki fogyni

Így Nikki még motiváltabbá vált. Ma Nikki súlya 88 kg és továbbra is küzd azért, hogy még nikki fogyni legyen és ennél is jobban érezhesse magát.

nikki fogyni

Micsoda inspiráló történet! A hab a tortán, nikki fogyni Nikki-t nemrégiben feleségül vette élete szerelme, Marcus. A fogyás és a káros életmód megváltoztatása nagyon nehéz feladat és hihetetlen mennyiségű munkát igényel. Nikki nikki fogyni fantasztikus példa rá, hogy soha nem késő elkezdeni és bármire képesek vagyunk, ha igazán akarjuk.