Karcsúsító 24 nap és éjszaka - Forte Pharma - Sok 2 X 28 tabletta - - 19,90 EUR PicClick FR

X karcsúsító

A Karcsúsító jógaprogram a Hatha-jóga gyengéd technikájából merít, amely az optimális egészség, az erőnlét és az önbizalom elérése érdekében a test kiegyensúlyozását célozza meg, így mindenkinek - idősnek és fiatalnak, kezdőnek és haladónak - egyaránt ajánlható.

x karcsúsító

Minden fejezet három-négy nyújtó- és jógagyakorlatot mutat be, amelyekből végül összeáll x karcsúsító test és a lélek energetizálására, ösztönzésére és lazítására szolgáló 40 perces gyakorlatsor.

A maximális hatás elérésének érdekében x karcsúsító könyvben szereplő étrend és jógagyakorlatok együttes x karcsúsító ajánljuk.

Puressentiel száraz karcsúsító olaj, 2 x 100 ml

Az étrendet betartva fogyhatunk, míg a jóga hatékony légzőgyakorlatai és pózai révén optimalizálhatjuk anyagcserénket a karcsúvá x karcsúsító. A könyv alapjául az a rendkívül sikeres tanfolyam szolgált, amelynek módszertanát a szerző és férje fejlesztette ki, és amely önfegyelemmel és akaraterővel vértez fel bennünket a túlsúly leküzdéséhez.

x karcsúsító

Kezdjünk x karcsúsító jógázni, és étkezzünk a méregtelenítő étrend szerint mindössze 4 héten át, hogy elnyerjük megérdemelt alakunkat. Celia Hawe diplomás életvezetési tanácsadó több mint 20 éve oktat jógát a világ minden táján, fitneszedzőket képez, saját, személyiségfejlesztéssel foglalkozó műhelyeit vezeti, és nagyvállalatoknál tart szemináriumokat.

x karcsúsító

Termék adatok. Lehet, hogy érdekel.

Nótár Mary - Kicsi Szívem (official music video)