Account Options

Fogyás stratégiák

A fogyás 10 stratégiája

Kívül tágasabb Azt nagyjából mindenki fogyás stratégiák, hogy a súlycsökkenéshez kevesebbet kell enni és többet mozogni. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert a mai környezet és az fogyás stratégiák biológiájának kombinációja nagyon meg tudja nehezíteni a fogyókúrázást.

Írta: Váczy Anikó Milliószor próbáltál lefogyni, de sosem lett igazán eredménye? Talán eddig rossz úton jártál: ha megtanulod, hogyan tartsd meg a jelenlegi fogyás stratégiák, az segít, hogy egészségesebb életmódot folytathass, és fogyj — a legfrissebb amerikai kutatás szerint, amely az American Medical Association Internal Medicine-ben jelent meg. A program során elsajátítottak olyan képességeket is, hogyan olvassák el alaposan az élelmiszerek címkéjét és milyen taktikával találhatják meg a legkevesebb kalóriát tartalmazó ételeket az éttermek kínálatában. Átlagban a nők 1 kilót fogytak. A kérdés már csak az, hogy ez a súlytartó, és nem a fogyást célzó, módszer miért működik.

Miközben rengeteg platformon olvashatunk jó tanácsokat, nem mindig a mindennapi halandó számára elérhető módszerekről szólnak. Tíz olyan stratégiát mutatunk be, amelyek mögött tudományos megalapozottság is van és talán tényleg segítenek a fogyásban.

Fogyás stratégiák

Lesznek köztük olyanok, melyek köztudottnak vagy túl egyszerűnek tűnnek, de valamiért mégis csak rengeteg túlsúlyos ember van… Fontos, honnan tájékozódsz Olyan forrásokból szerezz információt, amelyek megbízhatóak. Például a közérdekű oldalak vagy orvosok és nővérek által javasolt információforrások. Legyenek céljaid Állíts fel magadnak célokat, mennyit eszel minden fogyás stratégiák nap, vagy héten.

fogyás stratégiák legjobb zsírégető gyógynövények

Megadhatod kalóriában, adagokban vagy tápanyag-tartalomban is. Amiket kövess rendszeresen Határozd meg, mennyit akarsz fogyni.

7 szuper stratégia, hogy felgyorsítsd a fogyást szoptatás alatt

Legyen egy olyan végső súly, amiért érdemes megdolgoznod, vagy kiló mínusz, amit hetente le akarsz fogyni. Írd is le ezeket valahová. Tervezz előre! Tervezd meg az étkezéseidet előre, ez segít egészséges döntéseket hozni.

fogyás stratégiák legjobb tea a fogyáshoz

Ne legyen otthon kísértés Fogyás stratégiák tarts otthon olyan ételeket, amelyek nem férnek bele a diétádba. Legyen stratégiád a fellobbanó kívánósság kezelésére Nem tudod mindig elkerülni, hogy egészségtelen ételek is elérhető közelségedbe kerüljenek, ezért kell a vágyakozást valahogy kezelned. Van, akinek a rágógumi jön be, van, aki fogyás stratégiák ellenáll a vágynak, van, aki másra koncentrál, tudomásul veszi a vágyat, de nem elégíti ki.

A legfrissebb fogyókúrás stratégia: tartsd a súlyod!

Cserélj ételt Cserélj le egy-két megszokott ételt egészségesebb vagy alacsonyabb kalóriatartalmú másikra. Ugyanabból az ételből válaszd az alacsonyabb zsírtartalmú, vagy alacsonyabb cukortartalmú változatot.

fogyás stratégiák nem tud fogyni ápolás

Az ital is kalória Kövesd nyomon, mit fogyasztasz. Méricskélheted a kalóriákat, az adagokat vagy a tápértéket. Ne hagyd ki az italokat sem!

Fogyás korral: stratégiák megtalálni az egyensúlyt

Rendszeresen mérd magad Segít az előrehaladásod mérésében, de segít önmagadat is megismerni. Ha nőtt a súlyod, vagy nem fogytál annyit, amennyit becéloztál, ne keseredj el. Tanulj belőle, ha többet tudsz magadról, akkor megtudhatod, nálad milyen módszer vezet inkább célra. Találd meg a módját annak, hogy motivált maradj Egyáltalán nem könnyű követni a felsoroltakat, de fontos, hogy folytasd következetesen.

Jól jöhet egy társ, akivel együtt akartok fogyni, vagy az, fogyás stratégiák mesélsz valakinek a fogyókúrás terveidről. De jutalmazhatod is magad, csak ne élelmiszerrel.

40 KG FOGYÁS, és ami mögötte van - 5 TIPP a SIKERHEZ