ID Plus Fekete Okosóra Ingyenes szállítással! - holmibolt | Smartwatch, Reloj digital, Reloj

Okosóra fogyáshoz. Mit tud egy okosóra?

okosóra fogyáshoz hiv zsírvesztés

Védd ki az intim fertőzéseket a vízparton is! Bánatomban folyton nassoltam, állandóan jégkrém és chips volt a kezemben, hogy leküzdjem a stresszt.

Beleőrülsz, ha okosórával figyeled a napi aktivitásodat

Végül a mérlegem már kilót mutatott! Ezután rengeteg diétát kipróbáltam, de sajnos egyik se nyújtott tartós eredményt.

Aztán kaptam a férjemtől egy AppleWatch-ot, amire letöltöttünk okosóra fogyáshoz Lose It! Már korábban is hallottam róla, hogy állítólag zseniálisan könnyű vele számolgatni az elfogyasztott kalóriákat. Miután beregisztráltam, pontosan rögzíteni kezdtem minden egyes megevett falatot és megtett lépést az appon keresztül. Egészen megváltozott tőle az életem… Reggel azonnal felveszem felkeléskor és csak lefekvésnél teszem félre az órámat.

okosóra fogyáshoz nirvana fogyás vélemények

Tulajdonképpen egész nap nyomon tudom vele követni a kalóriákat és az edzéseket. Ahelyett, hogy megvontam volna magamtól a kedvenc kajáimat, most csupán arra figyelek, hogy kontrolláljam az adagokat.

okosóra fogyáshoz elveszíti a hasi zsírt fekvenyomás segítségével

Sok zöldséget, fehérjét és növényi zsírt eszem és mindent pontosan bepötyögök. Sőt, most már a mozgást is arra használom, hogy levezessem a stresszt!

Néha este kor okosóra fogyáshoz neki guggolni a hálószobában, mert az alkalmazásom szerint szükség van rá. És az eredménye látható, az órámnak okosóra fogyáshoz az appnak köszönhetően 1 év alatt sikerült 45 kilóval csökkentenem a súlyomat!

Mit tud egy okosóra?

Téged is inspirál, ugye?