BORLAP

  Untitled Document

VÖRÖSBOROK

MALBEC

 

A ház bora
Wine of the House Pampas Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 9490,-
1,5 dl / 1900,-
Nagy testű, koncentrált, finom tölgyes jegyekkel átszőtt, krémes textúrájú bor. Mély, szinte fekete szín, intenzív, tiszta, fajtajelleges illat, rumos-meggyes, fűszeres aromákkal.
 

Saurus Pincészet
Malbec (Argentina)   2015

0,75 l / 4900,-
1,5 dl / 990,-
Mély és élénk lila színű. Finom, gyümölcsös és kifejező aroma világú. Szájban kiegyensúlyozott és harmonikus, lekerekedett tanninjai jó szerkezetet biztosítanak a bornak.
 

Mauricio Lorca Pincészet
Fantasia Malbec (Argentina)   2014

0,75 l / 5590,-
Az orrban, érett fekete gyümölcsök, fekete bors és virágos jegyeket mutat. A szájban tele van még puha és rugalmas, fekete málna és ribizli ízekkel, melyek édes fűszerekkel és egy kis bőrrel vegyülnek. A lecsengése hosszú és tartós. Egyszerűbb húsételek, baráti beszélgetések kitűnő partnere.
 

Eral Bravo Pincészet
Urano Malbec (Argentina)   2014

0,75 l / 6490,-
1,5 dl / 1300,-
Briliáns, mély bíbor-vörös színű. Illatában piros gyümölcsök aromája, finoman megéríntve fűszerekkel és francia tölgyfával, mely káve és dohány képzetett ad, de a gyümölcs feltétlenül főszerepben marad.
 

Catena Pincészet
Alamos Malbec (Argentina)   2014/15

0,75 l / 7490,-
1,5 dl / 1500,-
Az orrban, érett fekete gyümölcsök, fekete bors és virágos jegyeket mutat. Kóstolva tele van még puha és rugalmas, fekete málna és ribizli ízekkel, szárított gyümölcs aromákkal. Tanninjai érettek és simogatóak. Intenzívebben sütött marha steak vagy mártásos húsételek kitűnő partnere.
 

O. Fournier Pincészet
Urban Uco Malbec (Argentina)   2013

0,75 l / 7900,-
Tökéletes, könnyed harmóniájú bor. A rövid 3 hónapos hordós érlelésnek köszönhetően fűszeressége, élénk gyümölcsössége, karakán sava és tanninja egy kevés vaniliával egészül ki. A könnyedebb műfaj kedvelőinek ajánljuk.
 

Vistalba Pincészet
Tomero Malbec (Argentina)   2014

0,75 l / 8290,-
Szinében nagyon mély vörös, melyet kékes árnyalat ölel át. Illatában friss szilva és aszalt szilva jegyeit viseli. Illatát a szájban is tovább érezteti, amelyet bőr és enyhén füstös íz érintése gazdagít.
 

Luigi Bosca Pincészet
Reserva Malbec (Argentina)   2013

0,75 l / 8490,-
1,5 dl / 1700,-
A mély rubinvörös színével kápráztatja szemünket Illatában hangsúlyos az érett piros bogyók, fűszer és fekete bors aromája. Az intenzív gyümölcs ízét kiegészíti a tannin bársonyossága és édessége. Ez a bor tökéletes testű és strukturájú. Remekül társítható szinte az összes vörös húshoz.
 

Clos Troteligotte Pincészet
Malbec - Cahors Cuvée “K” (Franciaország)   2009

0,75 l / 8990,-
Színe sötét, mint a tinta, illatában, fahéj és finoman integrált érett sötét bogyós gyümölcsök aromatikája. Kóstolva gazdag, telt sima és rendkívül koncentrált.
 

Mauricio Lorca Pincészet
Opalo Malbec (Argentina)   2010

0,75 l / 9490,-
Tökéletes példája egy Premium minőségű Malbec-nek, mely szándékosan tölgyfahordós érlelés nélkül készült. Intenzíven mutatja a szőlőfajta tipikus jellegzetességeit. Mélyvörös színe már a pohárban elkápráztatja a fogyasztót, ízében ott a játékos gyümölcsösség.
 

Saurus Pincészet
Barrel Fermented Malbec (Argentina)   2013

0,75 l / 9990,-
1,5 dl / 1990,-
Gondosan, kézzel szüretelt. Az alkoholos fermentáció során, amely acéltartályokban történt, 5 napot töltött a saját héján. Maga a malolaktikus fermentáció már hordóban történt. Ezt követően 8 hónapot töltött 60% új amerikai és 40% francia tölgy hordóban. Színe mély piros rubintosan csillogó Illatában virágos aromák ibolya, kiegészülve szilvás feketecseresznyés jegyekkel. A hordós erjesztésnek köszönhetően vaníliás, kakaós aromák is felsejlenek. Remek egyensúlyú,gyümölcsösen telt korttyal búcsúzik.
 

Eral Bravo Pincészet
Reserva Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 9990,-
1,5 dl / 1990,-
Mély, bíborvörös színű. Érezhető a szilva, szeder és málna aroma, valamint könnyű fűszerek és mind tökéletes harmóniában vannak a tölgyes jegyekkel valamint a csokoládé, füst és dohány gyengéd érintésével. Medium és kevésbé sült steakek mellé jó választás.
 

Catena Pincészet
Malbec (Argentina)   2013

0,75 l / 10790,-
Intenzív sötét színű bor, melyet a komplex aromák, mazsola, málna és sötétbogyós ízek egészítenek ki. Friss jól kiegyensúlyozott vörösbor. Szájban kellemes savak és tanninok érződnek, melyhez egy lágy és elegáns lecsengés párosul.
 

Vina Alicia Pincészet
Paso de Piedra Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 10890,-
Intenzív sötét színű bor, melyet a komplex aromák, mazsola, málna és sötétbogyós ízek egészítenek ki. Friss jól kiegyensúlyozott vörösbor. Szájban kellemes savak és tanninok érződnek, melyhez egy lágy és elegáns lecsengés párosul.
 

Achaval Ferrrer Pincészet
Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 10990,-
Egy igazán populáris malbec, mély tinta színnel, közepes testtel. Illatát és ízét az érett bogyós gyümölcsök uralják, mindezt krémesen sima tanninok foglalják keretbe.
 

Bianchi Pincészet
Malbec (Argentina)   2011

0,75 l / 11290,-
Zamatos, intenziv gyümölcs aromájú bor. Melyhez egy csipetnyi érett szilva, cseresznye és bogyós gyümölcsök íze párosul. Hosszú gyümölcsös lecsengése mellé selymes és kerek tanninok párosulnak.
 

Luigi Bosca Pincészet
DOC Malbec (Argentina)   2013

0,75 l / 11990,-
Intenzív ibolyaszínt és érett cseresznye valamint szilva aromákat mutat be. Fűszeres, gyengéden megérintett a mocca és a szeder aromáival. Finoman parfümözött bor elegáns extrakt édességgel. Szaftosabb hátszín szelet remek barátja.
 

Luigi Bosca Pincészet
Malbec terroir (Argentina)   2013

0,75 l / 12400,-
A mély rubinvörös színével kápráztatja szemünket Illatában hangsúlyos az érett piros bogyók, fűszer és fekete bors aromája. Az intenzív gyümölcs ízét kiegészíti a tannin bársonyossága és édessége. Ez a bor tökéletes testű és strukturájú.
 

Rutini
Malbec (Argentina)   2014

0,75 l / 13900,-
Színében világos-vörös tónusok mutatkoznak. Illata a málna és az eper dominál. A hordós érlelésnek köszönhetően a vanília és a kakaó is fellelhető benne. Édes tanninok, jó savak jellemzik ezt a gyümölcsös bort.
 

Foster Castro Barros
Malbec Magnum (Argentina)   2007

1,5 l / 14900,-
Ez a bor nagyon erős mély lila színnel kecsegtető Malbec. Mely illatában sötét bogyós gyümölcsök jegyeit hordozza. Ízében egy tökéletes és nagytestű Malbecet kóstólhatunk, hosszú lecsengéssel.
 

Trapiche Pincészet
Malbec (Argentina)   2014

0,75 l / 14900,-
Intenzív, koncentrált rubin szín. Illatában piros bogyósok, kandírozott narancs és feketecseresznye likőr jelenik meg, hajszálnyi füsttel és aszalt gyümölcsös jegyekkel.
 

Luigi Bosca Pincészet
Malbec - Gala 1 (Argentina)   2011

0,75 l / 15400,-
Kifinomult Malbec-alapú Cuvée, kiegészítve Petit Verdot-al és Tannat-tal. Ez egy erős és elegáns bor élénk színű, dús, piros bogyós illatok, finom fűszeres íz világgal keretezve.
 

Schroeder Pincészet
Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 16400,-
Argentína legdélebbi régiójából származik, ez a mélylila színű, illatában szedres, málnás és borsos jegyeket felvonultató nagyszerű bor. Kóstolva némileg lekváros és figyelemreméltóan fűszeres. Kitölti a szájat és igen tartalmas hosszú utóízzel kényezteti ízlelőbimbóinkat. Fiatal kora ellenére jól iható, de a hosszabb érlelést is meghálálja. Bordeaux-i tipusú borok kedvelőinek ajánljuk.
 

Tomero Pincészet
Gran Reserva Malbec (Argentina)   2009

0,75 l / 18600,-
A bor fényes gránátalmás színét, sötét árnyalatok kisérik. Az orrban füstölt jegyeket és édes fűszereket érezhetünk, kevés vaníliát, talán pörkölt mogyorót. Szájban édes benyomást kelt, a domináns gyümölcsös ízvilág hangsúlyos, kitünően integrálódott, bársonyos tanninokkal alkot egy kitűnő kerek egészet. A maga nemében műalkotás, ünnepi alkalmak méltó kísérője, vagy nemes húsok igazi partnere lehet.
 

Enrique Foster Pincészet
Malbec Limited Edition (Argentina)   2008

0,75 l / 19400,-
Különös figyelemmel válogatott szőlőszemekből készült, limitált szériás 100%-ig malbec bor. Mély bordó színét lilás árnyak kerekítik, intenzív cseresznyés, fekete ribizlis, és fűszeres aromák selymes összhatása jellemzi ezt a testes és elegánsan tanninos bort. 14 hónapot töltött új francia tölgyhordóban és 12 hónapot palackban az erdmény egy igazi kuriózum, amely a pincészet egyik kirakatbora. Borimádóknak kihagyhatatlan!
 

Vina Alicia Pincészet
Malbec (Argentina)   2010

0,75 l / 19900,-
12 hónapot töltött francia tölgyhordóban mielőtt szűretlenül lepalackozták. Színe némileg opálos mély vörös. Illata határozott, fás jegyeket hordoz, ázsiai fűszerekkel, levendulával és fekete cseresznyével kiegészülve. Kóstolva, intenziv, szépen rétegzett, jelentős tanninokkal támogatott. Bármilyen marhasült mellett megálja a helyét valódi nagyágyú!
 

Catena Pincészet
Alta Malbec (Argentina)   2012

0,75 l / 22900,-
Illata nagyon koncentrált, füge és ribizli jegyekkel. A szájban intenzív Mocca, kakaó és medvecukor ízeket mutat. Lecsengése meglehetősen hosszú és sima. A bor nagyságát a szájban kikerekedő sűrűsége adja. A nagytestű, markáns borok kedvelőinek javasoljuk!
 

Enrique Foster Pincészet
Malbec - Firmado (Argentina)   2008/09

0,75 l / 25900,-
A limitált szériás exkluzív csúcsbora a pincészetnek, mely a tulajdonos aláírását viseli. A szüret során a legidősebb tőkék termését dolgozták fel. Ennek során 15 hónapot pihent francia hordókban, majd szűretlenül palackozták. Mély vörös színű lilás árnyalatú. Bogyós gyümölcsök, komplex aromák, fűszerek és a tölgyfahordó elegáns érintése jellemzi ezt a rendkívül egyensúlyos limitált palackszámú bort. Borértőknek kötelező tétel!
 

Vina Alicia Pincészet
Brote Negro (Argentina)   2010

0,75 l / 29900,-
Ez a természeti különlegesség kizárólag nagyon öreg Malbec tőkéken található. A tőkék mutációja kizárólag a “Vina Alica” szőlőtőkéken található. A hajtások legfontosabb jellemzője az első pillanatban szinte fekete szőlőtőke. A bor színében mély bíbor. Illatában intenzív, szinte parfümös. Jellemzően szedres, ibolyás, medvecukros, kevés minerális kiegészítéssel. Ízében is hasonló intenzitást mutat, megőrizve a fent említett aromákat. Hatalmas test lenyűgöző egység, igazi ritkaság!
 

Trapiche Pincészet
Malbec - Manos (Argentina)   2006/10

0,75 l / 29900,-
A bor neve: Manos (kezek) jelentése arra a rengeteg kézzel végzett munkára utal, amely elkészítése során történik. Például a fürtön belüli szőlőszemek szelektálása, vagy a kézzel végzett maceráció. Az erjedés második fázisa francia tölgyhordóban ment végbe ahol 18 hónapot töltött, majd palackban pihent 24 hónapot. Illatában szilva és cseresznye, ízében gyümölcsös, feketeribizli és diszkrét kávés beszűrődések. Igazi egyéniség, kötelező darab!
 

Catena Pincészet
Adrianna Malbec (Argentina)   2009

0,75 l / 42000,-
Az Adrianna terület Mendoza legmagasabban fekvő telepítése (1450méter), az itt szüretelt gyümölcsök extrém alacsony terhelés mellett növekednek és a feldolgozás során is különleges szelekción mennek át, míg bor lehet belőlük. A 24 hónapos hordós érlelés után, tulajdonképpen az Argentín borkészítés csúcsa és lenyomata kerül palackba. Ahol újabb 24 hónapot készül a megmérettetésre, természetesen szűretlenül. Magáért beszél, meg kell kóstolni!
 

Catena Pincészet
Malbec Argentino (Argentina)   2010

0,75 l / 44000,-
Ez a bor tükrözi a Catena család évszázados Malbec készítési hagyományát. A Malbec Argentino a pincészet legjobb és legrégebbi Malbec területeiről származó blend.
 
La Pampa steakhouse
1065 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 21.
Asztalfoglalás
  Telefon: +36 (1) 354 1444
Fax: +36 (1) 301 00 13
E-mail: info@lapampa.hu
| RÓLUNK | ASZTALFOGLALÁS | ÉTLAP | ITALLAP | BORLAP | KÉPEK | ELÉRHETŐSÉG |